Tuningolt kettes Volvók a Tokiói Autószalonon

A Tokiói Autószalon egy kicsit olyan, mintha a japán SEMA lenne (a SEMA a legnagyobb amerikai tuning kiállítás). A kiállításon ugyanis sokkal inkább az egyedi autók és tuning megoldások kerülnek reflektorfénybe a gyári verziók helyett. Így aki kilátogatott, idén is néhány egészen vad módosítással találkozhatott, és láthatott kissé furcsa, de szép megoldásokat is, mint például ezt a két 240-es kombi Volvót.

tas-2017-008.jpg

A két kiállított "téglát" a titokzatos VOLTS műhely készítette el és fel, akikről igen kevés információt találhatunk a világhálón. A pazar belsővel ellátott, a fahatású dekoráció alatt tojáshéj és királykék fényezésű autókat összességében remekül módosították, de az is igaz, hogy elsőre talán messze áll az európai ízléstől. Lehet szép, lehet giccses, a lényeg az, hogy ez a két 200-as gyönyörű állapotban várja a vélhetően tehetős japán gazdáját.

tas-2017-063.jpg

Ebben a galériában tovább gyönyörködhetsz a VOLTS kombikban:

Kövesd a Volvoblogot a Facebook oldalán is, hogy még több, a márkával és a svéd életérzéssel kapcsolatos információról értesülj első kézből! Katt ide: fb.com/volvobloghu