BRÉKING! Közeli fotók a Volvo XC40-ről!

Már javában tesztelik a Volvo XC40-et Svédországban. Egy szemfüles fotós egy benzinkúton érte utol az alaposan becsomagolt tesztautót. Azt már tavaly májusban lehetett tudni, hogy az új generációs, legkisebb Volvo modellek milyen design alapján készülhetnek (Volvo Concept 40.1 és 40.2), de idővel egyre több részlet derül ki a hamarosan gyártásba kerülő kompakt crossoverről...

volvo-xc40-13.jpg

Egy svéd gyártóhoz hűen, a Volvo a tél egyik leghidegebb, legszelesebb és leghavasabb napját választotta ahhoz, hogy megjárasssa a szabadban az új jövevényt, de ez sem szegte kedvét a rettenthetetlen fotósnak. A morcos mérnökök természetesen próbálták megakadályozni, hogy közeli képek készülhessenek, de a végeredményt látva ez nem sikerült nekik.

volvo-xc40-3.jpg

Bár sajnos nem sikerült kideríteni, hogy milyen üzemanyagot töltöttek az álcázott autóba, de azt sejteni lehet, hogy a négyhengeres dízel erőforrások mellett megjelenik majd a 1.5 literes, háromhengeres benzinmotor, és várható hibrid változat is.

A CMA (Compact Modular Architecture) platformra épülő új 40-es modellcsalád a pletykák szerint a Sanghaji Autószalonon mutatkozik be áprilisban, és legkorábban 2018 elején kerül a márkakereskedésekbe.

A teljes galériát itt nézheted meg:

Fotók: Swedespeed és Volvo Cars

Kövesd a Volvoblogot a Facebook oldalán is, hogy még több, a márkával és a svéd életérzéssel kapcsolatos információról értesülj első kézből! Katt ide: fb.com/volvobloghu