Az új Volvo mini-SUV megvillantotta formás popóját

"De ugye tudsz titkot tartani..." a német Volvósok ezt már nem hallották...

A Volvo túlságosan is buzgó, németországi munkatársai remek érzékkel, az uborkaszezon kellős közepén szivárogtatták ki tették ki “véletlenül” a hamarosan érkező XC40 sejtelmes fotóját. A képet mindössze egy rövid ideig láthatták azok, akik jó időben keresték fel a márka német weboldalát. A fotót persze gyorsan le is vették, de ahogy ilyenkor szokásos, valakinek mégis sikerült villámgyorsan lementenie.

xc40-moon-1000x415.jpg

Ami egyből látszik, az az, hogy szinte egy az egyben örökölte a 40.1 koncepió leghátsó traktusát. Szinte biztos, hogy ősszel be is mutatják, azonban az kérdéses, hogy valamelyik európai seregszemlén, vagy Kínában teszik ezt meg. Én az utóbbira tippelnék. Mindegy, hamarosan úgyis mindenre fény derül.

Az előzetes információk szerint, az új CMA kompakt moduláris platformra épülő modell már az 1.5 literes, háromhengeres erőforrással rendelkezik, és várható hibrid verzió is.

Kövesd a Volvoblogot a Facebook oldalán is, hogy még több, a márkával és a svéd életérzéssel kapcsolatos információról értesülj első kézből! Katt ide: fb.com/volvobloghu