A Volvo lett az AS Roma hivatalos autós partnere

A hároméves megállapodással összesen 40db Volvót kapnak a Giallorossik

A Volvo olaszországi vezérképviselete és az AS Roma aláírta azt a támogatásról szóló megállapodást, amely eredményeként a Volvo Car Italia egy 40 darabos flottát biztosít a többszörös olasz bajnok labdarúgócsapat számára.

yv85djhfuy9pzcgezrlc.png

A jelenleg kapható Volvo modellekből álló autópark főleg a játékosok és tisztviselők szállítását, valamint a klub mindennapos logisztikai feladatait segíti majd. A hazai meccsnapokon a Volvo márkajelzése a Stadio Olimpico körül is feltűnik majd.

"Az AS Roma nemzetközileg elismert márka, Mindannyian nagyon büszkék vagyunk arra, hogy sikerült tető alá hoznunk ezt az együttműködést” - mondta Michele Crisci, a Volvo Car Italia elnöke.

0cf130eea2246b510eb38fabfdedf8d4.jpg

"Klubként mindig nagy figyelmet fordítunk a családunkra: rajongóinkra, munkatársainkra, barátainkra, és ugyanez a Volvo egyik legfontosabb motivációja, hiszen a legnagyobb hangsúlyt évtizedek óta a biztonságra fekteti - nyilatkozta Umberto Gandini, az olasz focicsapat elnöke.

Érdekes egyezés, hogy mindkét szervezet egyaránt 1927-ben alakult, azaz idén ünneplik fennállásuk 90. évfordulóját.

"Róma a világ egyik legfontosabb városa, és így az AS Roma a világ egyik legfontosabb klubja. A következő három év rendkívül fontos lesz az autóipar számára. A Volvo nemrég bejelentette, hogy 2019-től valamennyi új autónk részben vagy teljesen elektromos meghajtású lesz. Az önvezető autók kifejlesztése pedig egy újabb gyorsan növekvő technológia, éppen ezért érdekes lesz testközelből látni, hogy az autonóm vezetés műszakilag hogyan használható majd egy olyan nagyvárosban, mint az olasz főváros” - tette hozzá Crisci.

Még egy érdekesség: a Volvo hivatalos fotói között olasz vonatkozású témákat kerestem, amikor egy korábbi felvételen Zlatan mögött a Volvo tűnt fel. A többi történelem :D

13812_fc_internazionale_s_swedish_player_zlatan_ibrahimovic_is_driving_a_volvo.jpg

Kövesd a Volvoblogot a Facebook oldalán is, hogy még több, a márkával és a svéd életérzéssel kapcsolatos információról értesülj első kézből! Katt ide: fb.com/volvobloghu

A Volvoblog már az Instagramon is aktív! Keress minket az alábbi felhasználónéven: volvoblog.hungary

Jaj, el is felejtettem! Szépen csendben elindult a VolvoBlog YouTube oldala: ITT