Két barom sz*rrá lőtt egy Volvo XC90 V8-at, hogy megmutassák, mennyire biztonságos

Az egyik Volvós Facebook csoportban lettem figyelmes az alábbi videora. Ebben egy nagyra nőtt, kaliforniai újgazdag csemete mutatja meg az apjával, hogy mennyire képes ellenálni a nagymama amúgy szebb napokat is látott Volvo XC90 V8-asa az amerikai lakosság számára széles körben elérhető fegyverarzenál nem éppen kímélő célú bemutatásának.
screen_shot_2018-05-15_at_20_12_40.png

Van itt kéremszépen minden, mint egy hamisítatlan redneck-búcsúban: Glocktól a Sivatagi Sason át, egészen a rejszolós puskáig (shotgun), beleértve Piszkos Harry kedvenc Magnumját. Ráadásként még néhány dobozos fantát is kilőnek egy arra alkalmas, fegyvernek látszó tárgyból.

Nagyon célja nincsen a felvételnek, maximum annyi, hogy a két készítő kiélje hajlamait, és ezt minél nagyobb közönség előtt be is mutassa. Aki nem bírja végignézni a filmet, annak elárulom, hogy kis híján szitává lukasztják a narancsvidéki focianyuk és mezei nagyik kedvenc mozgó páncélszekrényét, alaposan, minden szögből és -oldalról. Észtelen pusztítás. Ráadásul, a végén még egy autómosóba is bemennek az XC-vel. Barmok.

És akkor a video (csak erős Volvo-idegzetűeknek ajánlott):

 

Kövesd a Volvoblogot a Facebook oldalán is, hogy még több, a márkával és a svéd életérzéssel kapcsolatos információról értesülj első kézből! Katt ide: fb.com/volvobloghu

A Volvoblog az Instagramon is aktív! Keress minket az alábbi felhasználónéven: volvoblog.hungary