Komoly teljesítménynövelő csomagot hozott ki a Volvo és a Polestar

Először az új S60 T8, majd a V60 T8 és az XC60 T8 kiváltsága lesz

A Volvo új, elektromos teljesítménynövelő csomagot vezet be Polestar Engineered néven, kifejezetten az új 60-as modellszéria T8 Twin Engine plug-in hibrid típusaihoz.230452_new_volvo_s60_polestar_engineered-resized.jpg

A bejelentés egy héttel előzi meg a vadonatúj S60 világpremierjét, amelyet a vállalat első Egyesült Államokbeli gyártólétesítményének ünnepélyes megnyitásával egy időben tartanak a dél-karolinai Charleston városában. Kizárólag ebben az üzemben készül majd az új generációs S60 szedán, az első USA-ban gyártott Volvo modell.

A Volvo elektromos sportmárkája, a Polestar által kidolgozott Polestar Engineered opció egy olyan komplett csomag, amely a Polestar nagy teljesítményű fejlesztések terén szerzett tapasztalataira építve kiterjed a jármű kerekeire, fékjeire, felfüggesztésére, valamint motorvezérlésére.

A Polestar Engineered csomag a hamarosan megjelenő új Volvo S60 autóban mutatkozik be először. Az ajánlat kizárólag a választék tetején álló T8 Twin Engine verzióhoz érhető el, melyet a Volvo R-Design kivitelek fölé pozicionált a gyártó. A Polestar Engineered opció jövő évtől korlátozott példányszámban az új V60 kombihoz és az XC60 szabadidőjárműhöz is elérhető lesz világszerte.

Kattintásra galéria nyílik!

Az új, kistömegű alufelnik nyitott kialakítása révén teljes pompájában megcsodálhatók az aranyszínűre – a Polestar Engineered alkatrészek újonnan bevezetett egységes színére – festett féknyergek. A Polestar Engineered opcióval felszerelt Volvo modellek ezen kívül Polestar emblémáikról, fekete krómozású kipufogójukról, valamint aranyszínű biztonsági öveikről is könnyen felismerhetők lesznek.

Kövesd a Volvoblogot a Facebook oldalán is, hogy még több, a márkával és a svéd életérzéssel kapcsolatos információról értesülj első kézből! Katt ide: fb.com/volvobloghu

A Volvoblog az Instagramon is aktív! Keress minket az alábbi felhasználónéven: volvoblog.hungary

A poszt megjelenését a Volvo Autó Hungária Kft. támogatta.
19950_volvo_hu_banner_468x200px.jpg