A Volvo bevezeti az 'M' mobilitási márkát

A svéd autós-Siri 2019-ben lép akcióba

A Volvo bemutatta a vadonatúj 'M' márkát, amely személygépkocsik és szolgáltatások megbízható, igény szerinti rendelkezésre bocsátásával egészíti ki a vállalat globális mobilitási tevékenységeit. Az alkalmazáson keresztül elérhető 'M' kiismeri a felhasználó igényeit, preferenciáit és szokásait, így személyre szabott kapcsolatot alakít ki az ügyféllel. Az 'M' márka 2019 tavaszán, Svédországban és az Egyesült Államokban debütál.

234589_volvo_car_mobility_launches_mobility_brand_m-resized.jpg

Az 'M' olyan saját fejlesztésű, tanulóképes technológiát dolgoz ki, amely ahelyett, hogy pusztán tájékoztatná őket arról, hogy hol ülhetnek bele egy autóba, rákérdez konkrét igényeikre és elképzeléseikre.

De hogy jobban megértsük, miről is van nagyban szó:

„A jelenleg elérhető szolgáltatások leginkább a taxi vagy a közösségi közlekedés alternatíváját kínálják” – mondta Bodil Eriksson, a Volvo Car Mobility vezérigazgatója, akinek az alábbi portréja bármelyik divatmagazinban megállná a helyét. „Mi ellenben arra koncentrálunk, hogy az emberek hogyan használják autójukat. Ez különböztet meg bennünket a többiektől. Erre az élményre igyekszünk valós alternatívát kínálni. Olyan megoldást nyújtani, ami lehetővé teszi, hogy az ügyfelek a maguk szája íze szerint éljék az életüket, intézzék a dolgaikat, és osszák be értékes idejüket. Lehetőséget látunk arra, hogy prémium élményt nyújtsunk.”

234588_bodil_eriksson_ceo_volvo_car_mobility-resized.jpg

A nagy tapasztalattal bíró digitális szoftvermérnökökből és vezető tehetségekből álló csapaton felül az 'M' a Volvo Car Group autómegosztó partnerének, a Sunfleet vállalatnak a két évtizedes tapasztalataira és adataira is építhet. A Sunfleet Svédország első számú autómegosztó szolgáltatója, évi 50 000 tranzakcióval és 1700 autóból álló flottával. A céget 2019-ben teljes mértékben integrálják az 'M'-be, és ezzel a szolgáltatás a Sunfleet összes jelenlegi tagja számára is elérhetővé válik.

A svédországi Stockholm a városában már most is kiterjedt teszteket végez a gyártó, amely az 'M' fő fejlesztési bázisául szolgál. Idén ősszel pedig szélesebb körű béta-teszt veszi kezdetét.

Kövesd a Volvoblogot a Facebook oldalán is, hogy még több, a márkával és a svéd életérzéssel kapcsolatos információról értesülj első kézből! Katt ide: fb.com/volvobloghu

A Volvoblog az Instagramon is aktív! Keress minket az alábbi felhasználónéven: volvoblog.hungary