Ismét Nyári Volvo Találkozó a Rukkel-tónál augusztus első hétvégéjén

Minden információ egy helyen az év legnagyobb Volvós eseményéről

Jó hír, hogy a tavalyi sikeres hétvégét követően idén újra találkozhatnak a Volvo márka rajongói a Rukkel-tónál! A Volvo Fan Club Hungary és a Volvoblog közös rendezvénye, a 2. Nyári Volvo Találkozó 2022. augusztus 5-7. között számos programmal várja az érdeklődőket a Rukkel-tó Waterpark - Wakeboardpark területén. Az alábbi bejegyzésben összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat, kérdéseket-válaszokat és mutatjuk a programtervezetet is. Mindenkit sok szeretettel várunk!

volvo_nyvt_2022.jpg

Érkezés, belépés

Augusztus 5-én, pénteken este 18:00 és 21:00 óra között lehet belépni a rendezvény területére. A péntek 21:00 órai kapuzárást követően csak másnap reggel 9:00 órától nyitjuk ki újra a kaput. Aki a pénteki napon 18:00 óra előtt érkezik, annak a strand napijegyét is ki kell fizetnie.
- Augusztus 6-án, szombaton 9:00 órától várjuk az érdeklődőket
- Augusztus 7-én, vasárnap 9:00 órától várjuk az érdeklődőket

JEGYINFORMÁCIÓ

Egynapos belépők
- szombat, csúszda nélkül - 1 fő – 4000 Ft
- vasárnap, csúszda nélkül - 1 fő – 4000 Ft

- szombat, csúszda használattal - 1 fő – 6000 Ft
- vasárnap, csúszda használattal - 1 fő – 6000 Ft

Kétnapos belépők
- szombat-vasárnap (1éjszaka), csúszda nélkül - 1 fő – 7500Ft
- szombat-vasárnap (1éjszaka), csúszda használattal - 1 fő – 11000Ft

Háromnapos belépők
- péntek-szombat-vasárnap (2éjszaka), csúszda nélkül - 1 fő – 11000Ft
- péntek-szombat-vasárnap (2éjszaka), Csúszda használattal - 1 fő – 14000Ft

Az összes belépőjegy magában foglalja a strand használatát! Tehát külön strandbelépőt nem szükséges megváltani annak, aki a Volvo találkozóra érkezett.

Strandvendégek rendezvényre való belépése - 1 fő – 2000 Ft/nap a strand belépőn FELÜL!

A belépők megváltása kizárólag készpénz ellenében lehetséges a helyszínen, sem bank-, sem hitel-, sem SZÉP-kártyát nem tudunk elfogadni!

Kedvezmények
- gyermekjegy ára 2 éves kor alatt: ingyenes 
- gyermekjegy 2-6 éves korig: 50% kedvezmény

Diák/nyugdíjas kedvezményt nem áll módunkban biztosítani, A rendezvényre érkezők a wakeboard pálya árából 20% kedvezményt kapnak

Nevezési díjak
- a játékokra, kategóriánként/járművenként vagy fejenként: 200 Ft
- közönségszavazás szavazólap: 100 Ft
- tombola: 500 Ft

Fontos információk – kérlek, olvasd el a félreértések elkerülése érdekében:
- A rendezvény és a strand területére kutyát, macskát, élő szarvast, vagy bármilyen egyéb állatot behozni TILOS!
Áram használata 500Ft/sátor/nap, viszont csak korlátolt mennyiségben érhető el csatlakozási lehetőség
- A két- és háromnapos jegyek magukban foglalják a sátrazás, a lakóautó és a lakókocsi területhasználati díját
- A napijegyekkel tárgynapon 20:00 óráig el kell hagyni a helyszínt. A karszalagokkal az adott napon ki-bemenni szabadon lehet, a kapuban KÖTELEZŐ a felmutatás. Aki másnap a strand területén tartózkodik az előző napi karszalaggal, köteles megtéríteni a teljes, aznapi belépődíjat is!

Helyszín információk:
www.waterpark.hu

taliprogramok_copy.jpg

Programok

augusztus 5. péntek
- 18:00 Kapunyitás
- 18:00 Sátorhelyek elfoglalása, bográcsozás, grillezés – Egyénileg, önellátással
- 21:00 Kapuzárás

augusztus 6. szombat
- 9:00 Kapunyitás
- 10:40 Megnyitó - Nevezés a versenyekre – regisztrációs sátornál a nevezések leadása, tombola vásárlás
- 11:00 Nevezés indítás
- 12:00 Felnikitartó verseny Kategóriák: Férfi, női
- 12:45 Pénzre parkolás
- 13:40 5 db Tombola húzás (amennyiben a nyertes tombolákkal nem jelentkeznek, a következő húzáson újra kihúzzuk azokat a díjakat)
- 14:00 Szépségverseny
Kategóriák:
Klassik – legszebb autó a 1970-es évjáratig
Retro – legszebb autó a ’70-es évekből
Disko – legszebb autó a ’80-as évekből
Young – legszebb autó a ’90-es évekből
2K – legszebb autó 2000-es évekből
New - legszebb autó 2010-es évtől
Tuning – legszebb egyedi építés
Fälgar – legszebb felni
Diesel – legszebb dízel autó
Cabrio - legszebb nyitott tetejű autó
Volvoblog közönségdíj – a közönség által legszebbnek szavazott autó
- 15:00 Vakon vezetés
- 15:30 Autóhúzás időre
- 16:00 Eredményhirdetés a napi programokra
- 16:10 10 db tombola húzás (amennyiben a nyertes tombolákkal nem jelentkeznek, 10 perc múlva újra kihúzzuk azokat a díjakat)
- Utána Sunset-mix DJ Serranotól, grillezés önellátással, chill, zene, buli kifulladásig.

augusztus 7. vasárnap
- 9:00 Kapunyitás
- 9:00 - 16:00 Strandolás, bográcsozás, grillezés – Egyénileg, önellátással
- 10:00-14:00 Volvo Bolhapiac – hozd el felesleges alkatrészedet, felnidet, kiegészítődet, volvós vagy szarvasos ajándéktárgyadat. Jelige: biztos jön olyan, aki pont erre vágyik.
- 16:00 Kapuzárás

Fontos információ: a szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják, az egyes programpontokat az érdeklődés függvényében tartják meg. A programváltozás miatt jegyvisszatérítésre nincsen lehetőség.

Lehetséges kérdések és válaszok:

Van-e jegyelővételi lehetőség?
Az egyszerűség és a korrekt hozzáállás jegyében a szervezők nem határoztak meg korai (ún. early bird) jegyárakat. Éppen ezért nincs lehetőség előre megváltani a belépőket, és nem is szükséges, hiszen nem korlátozzák az eseményen részt vevők számát.

Hogyan tudok fizetni a bejáratnál?
Technikai okokból a bejáratnál kizárólag készpénzes jegyvásárlás lehetséges, azaz sem bank-, sem hitel-, sem SZÉP-kártyát nem tudunk elfogadni. A fennakadások elkerülése érdekében azt javasoljuk, hogy lehetőleg kisebb címletű bankjegyeket is hozzatok magatokkal. Aprópénzt minimális mennyiségben elfogadunk.

A találkozóra megváltott jeggyel használhatom-e a strand szolgáltatásait is?
Igen, természetesen valamennyi típusú belépőjegy magában foglalja a strand használatát. Tehát külön strandbelépőt nem szükséges megváltani annak, aki kifejezetten a Volvo találkozóra érkezett. Strandvendégek rendezvényre való belépése pedig – 1 fő – 2000 Ft/nap a strand belépőn felül.

Milyen kedvezményeket kaphatunk?
A gyermekjegy ára 2 éves kor alatt ingyenes, 2-6 éves korig: 50% kedvezményt tudunk biztosítani, diák/nyugdíjas kedvezményt nem áll módunkban biztosítani. A rendezvényre érkezők a wakeboard pálya áraiból 20% kedvezményt kapnak.

Befolyásolja-e a belépők árát az, hogy lakókocsival/lakóautóval érkezünk?
Nem, a rendezvényre és ottalvásra bármi ilyen jellegű járművel lehet érkezni, a jármű nagysága nem befolyásolja az árakat, hiszen a belépő személyre és nem járműre szól. A két- és háromnapos jegyek magukban foglalják a vizesblokk, a sátrazás, a lakóautó és a lakókocsi éjszakai használati díját.

Kisállatot hozhatunk-e a találkozóra?
A strandokra vonatkozó közegészségügyi előírások, valamint a Rukkel-tó Waterpark és Wakeboardpark érvényben lévő szabályzata alapján háziállat nem hozható be a rendezvény területére.

Jár-e pénzvisszafizetés, ha nem tartják meg a meghirdetett programokat?
A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják, az egyes programpontokat az érdeklődés függvényében tartják meg. A programváltozás miatt jegyvisszatérítésre nincsen lehetőség.

Meddig érvényes a napijegy?
A napijegyekkel tárgynapon 20:00 óráig el kell hagyni a helyszínt. A karszalagokkal az adott napon ki-bemenni szabadon lehet, a kapuban KÖTELEZŐ a felmutatás. Aki másnap a strand területén tartózkodik az előző napi karszalaggal, köteles megtéríteni a teljes, aznapi belépődíjat is!

Napijegyet váltottam, de szeretnék itt maradni éjszakára is. Újra meg kell váltanom a két- vagy háromnapos belépőt?
Természetesen nem, ilyenkor csak különbözetet kell megfizetni, a karszalagot kicseréljük a tartózkodás idejének megfelelő típusra. Ebben a bejáratnál lévő kollégáink segítenek majd.

Lehetséges-e sátorhely illetve parkolóhely foglalás?
Erre nem biztosítunk külön lehetőséget, a sátor- és parkolóhelyek elfoglalása érkezési sorrendben történik, de bőven lesz hely, el fogunk férni.

Ha pénteken hát után jövök, akkor miért kell háromnapos jegyet kell váltani?
Mert a háromnapos jegy ára a két éjszaka tartókodási/sátorhely-díját és a szombat-vasárnap egész napos ott tartózkodást foglalja magában. Ha két éjszakát szeretnél ott alduni, akkor háromnapos jegyet kell venni. Fontos, hogy pénteken programok nem lesznek, a legtöbb programpont szombatra koncentrálódik. Pénteken csak beköltözés, grillezés, sátorépítés stb. lesz.

Érkezhetünk-e más márkájú autóval is a találkozóra?
Természetesen igen, mindenkit szeretettel látunk. Az egynapos jegyet váltó, nem Volvóval érkezők számára külön parkolót biztosítunk a rendezvény területén belül, a két- vagy háromnapos vendégek a kijelölt sátorhelyekre állhatnak be.

Van-e víz- és áramvételezési lehetőség?
Mindkettő lehetséges. A rendezvénytér közvetlen közelében mosogatóval, toalettel és zuhanyzóval felszerelt vizesblokk található, amelyet rendszeresen takarítanak, tisztán tartanak. Ennek díját valamennyi belépő már tartalmazza mindenki számára. Áram (220V) használata pedig 500Ft/sátor/nap megfizetése ellenében lehetséges, viszont csak korlátolt mennyiségben érhető el csatlakozási lehetőség. Hosszabbítót nem áll módunkban biztosítani, így mindenki magának kell gondoskodjon erről.

Milyen vendéglátó egységek találhatók a strand területén?
Számos étterem, büfé, kávézó és fagyizó található a strandon, de fontos információ, hogy ezek csak a strand nyitvatartási idejében érhetők el. Emellett a Rukkel-tó közvetlen közelében, néhány kilométeres körzetben rengeteg lehetőség adódik bevásárlásra (TESCO, Lidl, Aldi, KFC stb).

Néhány kép, ízelítő jelleggel a tavalyi találkozóról: