Volvo találkozók 2024-ben is!

Tavaszi programok, megszelídített nyári vadkempingezés, tóparti hacacáré

Jó hírekkel érkezünk, hiszen természetesen nem maradhatnak a márka hazai szerelmesei programok nélkül idén sem. A Volvoblog ugyanis számos érdekességet ajánl április végétől kezdődően!
talicover.jpeg

Április 27, szombat 10:10-től, Aeropark: 100/100 iKonZ of Hungary
A találkozó összegyűjti a hazai veterán, tuning és különleges járművek krémjét egy kiváló helyszínen. Az Aeropark területén kizárólag a szervezők által kiválogatott 100 legszebb járművet állítják ki. A látogatók számára a külső parkolóban biztosítanak helyet.

A Volvoblog jóvoltából több klasszikus Volvo is helyet kap az ikonok között, szóval már ezért is érdemes kilátogatni, nem beszélve a szabadtéri repülőmúzeum páratlan hangulatáról. Dedikált programmal itt nem készülünk, de tökéletes alkalom lehet akár egy csoportos gurulásra.

Az esemény linkje ITT

Május 18. szombat, 10:00-tól, Ring Autósmozi, Mogyoród: Tavaszi Volvo Találkozó 2024.

A tavaszi Volvo-viziten új helyszínen, a mogyoródi versenypálya mellett található autósmoziban várunk minél több svédacélt, változatos programokkal és egy klasszikus esti autósmozival készülünk.

Részletek IDE kattintva

 

Július 12-14. Drótszamár kemping, Volvo találkozó Velence

Az S80 klubos barátaink szervezik ezt a talit, érdemes ide is ellátogatni. Azoknak is bátran ajánljuk, akik a nyári szabadságuk miatt nem tudnak eljönni a nagy Nyári Volvo Találkozóra.

Infók ITT

 

Augusztus 2-4. Rukkel-tó, Dunavarsány, 4. Nyári Volvo Találkozó - Hungarian Volvo Camp 2024

A szezon megkoronázásaként a jól megszokott időpontban, augusztus első hétvégéjén tartjuk a Volvo Camp-et, azaz a 4. Nyári Volvo Találkozót. Ez a nyári meeting a tervek szerint számos olyan érdekességgel érkezik, ami még jobban összehozza a hazai és környékbeli Volvo-tulajdonosokat.

Továbbá lehetőséget kínálunk arra is, hogy egy csodálatos tó partján próbáld ki vagy gyakorold az autós kempingezést.

Minden tudnivaló ITT

 

Válaszd bármelyik Volvo-találkozót, egészen biztos, hogy sok élménnyel térsz majd haza.