Egy Volvóőrült naplója, napi Volvóságok, tesztek, kalandok...

VOLVOBLOG

Ismét Nyári Volvo Találkozó a Rukkel-tónál augusztus első hétvégéjén

Minden információ egy helyen az év legnagyobb Volvós eseményéről

Jó hír, hogy a tavalyi sikeres hétvégét követően idén újra találkozhatnak a Volvo márka rajongói a Rukkel-tónál! A Volvo Fan Club Hungary és a Volvoblog közös rendezvénye, a 2. Nyári Volvo Találkozó 2022. augusztus 5-7. között számos programmal várja az érdeklődőket a Rukkel-tó Waterpark - Wakeboardpark területén. Az alábbi bejegyzésben összegyűjtöttük a legfontosabb tudnivalókat, kérdéseket-válaszokat és mutatjuk a programtervezetet is. Mindenkit sok szeretettel várunk!

volvo_nyvt_2022.jpg

Tovább olvasom

Szomszédban épít gyárat a Volvo

Start 2023-ban, az első elektromos autók várhatóan 2026-ban gördülnek ki

Harmadik gyártóüzemét létesíti Európában a Volvo Cars, előnyösen pozícionálva ezzel a vállalatot, hogy megfeleljen ügyfelei elektromos autók iránti folyamatos igényének és kihasználja a jövőbeni növekedési lehetőségeket. Az új, korszerű és klímasemleges üzemben kizárólag elektromos autókat gyártanak majd.

5.jpeg

Tovább olvasom

Tovább szárnyalt a Volvo Magyarországon 2021-ben

Még a koronavírus sem állhatott a rekord útjába

Sorozatban nyolcadik alkalommal állított fel új értékesítési rekordot a Volvo Autó Hungária. Tavaly összesen 2541 új Volvo talált gazdára itthon, ami a koronavírussal és beszállítói nehézségekkel sújtott időszakban a hazai piacon is rendkívülinek számít.

287330_volvo_cars_starts_production_of_c40_recharge_in_ghent_belgium.jpg

Tovább olvasom

Új értékesítési rekord a Volvo Autó Hungáriánál

Tavaly több mint húsz százalékkal több Volvo fogyott 2018-hoz képest

Tavaly a Volvo Autó Hungária 2205 darabos értékesítéssel immáron a hatodik egymást követő évben ért el új eladási rekordot, 25 éves fennállása alatt először haladta meg a kétezres darabszámot. Az eladások 2018-hoz képest 21 százalékkal nőttek.img_9568_2000_edit.jpg

Tovább olvasom
2020\01\14 dani740 2 komment

Volvo 2019 - túl a hétszázezren!

A rekordokat a gyártó az XC modelleknek köszönheti

Elképesztő módon alakult a Volvo tavalyi éve, miután már hatodik alkalommal haladta meg az előző év eladásait. 2019-ben először történt meg a vállalat 93 éves fennállása alatt, hogy az értékesítés áttörte a 700 ezres darabszámot. Tavaly a Volvo 705 452 új autót adott el, ez 9,8 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest, és ez a növekedés mind a három kereskedelmi régióban (Amerika, Ázsia, EMEA) teljesült.261254_volvo_cars_suv_line-up.jpg

Tovább olvasom

Megérkezett a teljesen elektromos Volvo XC40 Recharge!

408 lóerő teljesítmény, 400 kilométer hatótáv

Ma végre lehullt a lepel a Volvo XC40 Recharge autóról, amely egyben a vadonatúj Recharge modellcsalád első tagja is. A többszörösen díjnyertes, rendkívül népszerű XC40 kompakt szabadidőjárműre épülő Recharge a legelső a tisztán elektromos Volvo modellek sorában.

259209_volvo_xc40_recharge_p8_awd_in_glacier_silver-resized.jpg

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása